Massage och Stretching

Massage
 
Massagen används för att mjuka upp stela muskler, öka blodcirkulationen och hjälper till att transportera slaggprodukter ut ur kroppen.
Massage kan ges till i stort sett alla hundar i alla åldrar. Unga för trygghet, värme och förebyggande av skador som små valpar lätt kan få i deras vilda lekar. Vuxna och aktiva hundar för att förebygga skador som kan uppstå under deras aktiviteter så som agility, polishund, skydd, jakt, m.m. Seniorhundar har ofta stela och trötta leder och muskler, då hjälper massagen så de får leva ett smärtfritt liv och bibehåller smidigheten hos de äldre. Dessutom är massagen ofta uppskattad och det ger en mysig stund för hunden.

Nu finns även möjligheten för Matte och Husse. Massage för människa ger en lugnande effekt, smärtstillande och avslappnande. Mjukar även upp stela, slitna och trötta muskler. Det finns flera alternativ av massage; helkropp, halvkropp, sittande och ansikte.

Stretching

Stretching töjer ut trötta och stela muskler, bindväv och omkringliggande strukturer runt lederna så som senor och ligament.
Hundar stretchar för det mesta själva, men i vissa fall måste vi hjälpa dem på traven så som efter ett hårt arbete eller efter en lång promenad. Har hunden en skada eller har stela muskler så undviker gärna hunden att stretcha just det området, då måste vi också hjälpa till så hunden får ett normalt rörelseomfång igen. Man måste vara försiktig när man ska stretcha. Det får absolut inte göra ont och det är då som man som ägare tar kontakt med en friskvårdare för råd om hur och när du ska stretcha just din hund.

Tidsbokning sker på 08-7116900.
Välkommen!

Just nu lämnas 20% rabatt på massagebehandlingar.

Massage Matte och Husse
Sittande 400:- rabatterat pris: 320:-
Ansikte
300:- rabatterat pris: 240:-
Helkropp
575:- rabatterat pris: 460:-
Halvkropp
450:- rabatterat pris: 380:-

Hundmassage
Helkropp
450:-
rabatterat pris: 380:-
Halvkropp
300:- rabatterat pris: 240:-
Tillägg
50:- / extra kvart
 

Naturligtvis kan du skicka oss ett mail. men bokning gör du alltid på telefon. Avbokning kan du göra på telefon eller via mail men måste ske senast 24 timmar innan.

Mailadress till oss:
caritha@frannostillsvans.comEn ansiktsmassage kan vara väldigt avslappnande och skönt. Jag använder mig av lite olja och masserar runt i hela ansiktet och i hårbotten. Tar ca 20 - 25 min.

Vid helkroppsmassage går jag genom hela kroppen från nacken och ner till fötterna med olja. Tar ca 45 - 60 min.

Sittande massage utförs utan olja och med kläder på.
Tar ca 20 - 30 min.

Från Nos Till Svans Hundvård 2016
Tillbaka